Oppdater Kaspersky Safe Kids

Kaspersky Safe Kids-oppdateringer fikser feil, legger til nye funksjonen og forbedrer ytelsen til nåværende funksjoner.

Automatisk oppdatering

Kaspersky Safe Kids sjekker oppdateringsserveren én dag i uken for en ny versjon av programmet. Hvis det finnes en ny versjon, vil Kaspersky Safe Kids laste det ned til datamaskinen din i stille modus.

Etter at den nye versjonen er lastet ned, vil programmet sammenlikne alle avtaler fra forrige versjon med avtalene i oppdateringen. Kaspersky Safe Kids starter oppdateringen automatisk hvis ingenting krever handling fra brukeren. Kaspersky Safe Kids vil be deg om å starte datamaskinen på nytt for å fullføre oppdateringen så snart den er installert.

Kaspersky Safe Kids stopper ikke under den automatiske oppdateringen.

Manuell oppdatering

Følgende tilfeller kan kreve handling fra brukeren under en oppdatering av Kaspersky Safe Kids:

Kaspersky Safe Kids stanses midlertidig når du starter oppdateringen manuelt. Programmet starter igjen etter at oppdateringen er fullført og datamaskinen er startet på nytt.

Hvis du oppdaterer premiumversjonen av Kaspersky Safe Kids, vil du fremdeles bruke premiumversjonen av programmet etter oppdateringen.

Oppdatere Kaspersky Safe Kids manuelt

Etter oppdateringen kan Kaspersky Safe Kids komme til å tilbakestille beregningen av tiden barnet ditt bruker på programmer og datamaskinen. I dette tilfellet blir dagens tidligere tidsstatistikk slettet. Hvis du har angitt tidsbegrensning for program- eller datamaskinbruk, kan barnet ditt bruke programmer og datamaskinen lengre enn disse tidsbegrensningene samme dag som programmet oppdateres. Dette er grunnen til at vi anbefalte deg til å sjekke statistikken etter en oppdatering.

Se også

Hva som er nytt